Filtruoti

Rodoma 1–3 iš 3

Kaip pašalinamas kofeinas

Kofeinas yra pašalinamas natūraliuoju būdu, panaudojant saugią kalnų ledyno vandens technologiją. Žaliosios pupelės yra panardinamos į gryną „Pico de Orizaba“ ledyno, esančio aukščiausiame Šiaurės Amerikos ugnikalnyje,  vandenį. Rezultatas – kava, iš kurios pašalinta 99,9% kofeino, bet pilnai išsaugomas nepakartojamas skonis bei aromatas: karamelės, iriso, riešuto. Šis metodas laikomas ekologiškiausiu ir švariausiu dėl to, kad į kavos pupeles nepatenka cheminiai ar kitokie pašaliniai komponentai, o iš tokių pupelių pagaminta kava yra švelni ir nedirgina skrandžio. Paragaukite šios puikios kavos ir įsitikinkite patys!

Kava užauginama 800–1200m virš jūros aukštyje, ja rūpinasi daugiau nei 1000 smulkių gamintojų, kurie rankiniu būdu renka pupeles, plauna, valo rankomis ir po to džiovina saulėje.