Visame pasaulyje ir kiekvienu metų laiku žmonės mėgaujasi kava. Kavos aromatas pažadina, suteikia jėgų, kelia darbingumą ir bendrą tonusą, o mes norime pasidalinti su Jumis nuostabios kavos receptu! Tegul pavasaris prasideda kartu su gardžios kavos puodeliu!
Skrudintais zefyriukais bei šokoladu kvepianti
S‘mores Caffee Latte
(12 oz/350 ml)
• Dviguba porcija espresso kavos;
• 2 paspaudimai Sweetbird S‘mores sirupo (15 ml);
• 250 ml pieno (galima keisti į liesą, sojų, ryžių, kt.);
• Saujelė mini zefyriukų.
Gamybos eiga: į 12 oz puodelį pasiruošiame dvigubą espresso porciją;
į paruoštą espresso kavą įspaudžiame sirupo; pieną supilame į pieno plakimo ąsotėlį ir
kaitiname iki 60-65 laipsnių temperatūros. Pakaitintą pieną supilame į paruoštą espresso kavą
su sirupu. Gėrimą galime pagardinti mini zefyriukais.
Gaivaus, šilto ir žaismingo pavasario!